Woningcorporaties – Met (uitleg)animaties maak je zaken helder.

Woningcorporaties bewegen zich in een zeer complexe omgeving met tal van belanghebbenden.
Actuele thema’s als betaalbare huren, voldoende aanbod, duurzaamheid, leefbaarheid en gezonde bedrijfsvoering hebben belang bij duidelijke communicatie waarin de diverse belanghebbenden zoals huurders en andere stakeholders zich herkennen.


Interne en externe communicatie

De afgelopen jaren hebben we diverse animaties gemaakt voor woningcorporaties. Voor interne communicatie, denk hierbij aan het verbeelden van visies, processen of het verduidelijken van het hoe en waarom van reorganisaties. Maar ook externe communicatie; animaties gericht op bewoners en externe stakeholders. Wat moet ik doen bij Overlast? Ik begrijp dat ik een nieuwe keuken krijg? Welke keuze heb ik? Hoe werkt passend toewijzen, hoe zit de huurverhoging in elkaar? Of wat kan er allemaal in het klantenportaal? Hoe zien we de samenwerking met de overheid voor ons.


Complexe zaken eenvoudig

Animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken eenvoudig te maken. Zonder dat we daarvoor op onze knieën moeten om de kijker toe te spreken. De wisselwerking tussen stemacteur en beeld zorgen voor een krachtig medium dat keer op keer de materie eenduidig verduidelijkt.

Narrowcasting

Maak je gebruik van Narrowcasting in jouw organisatie? De schermen in gangen en algemene gebruiksruimtes kunnen we voorzien van animaties in de huisstijl van jouw organisatie waarbij we inspelen op actuele onderwerpen.


Projectmatig en planmatig

Animaties kunnen per onderwerp geproduceerd worden maar ook in serie. Animaties zijn goed in te zetten bij de ondersteuning van de (interne) helpdesk, de IT-afdeling of het Klant Contact Centrum (KCC). Animaties kunnen ook in verschillende talen worden geproduceerd. Dit kan door middel van ondertiteling of door het laten inspreken in diverse talen (meer dan 20 talen mogelijk).

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden die we voor diverse organisaties, waaronder woningcorporaties hebben geproduceerd, in verschillende stijlen. Altijd afgestemd op de huisstijl.


Animatiestijlen die bij jouw woningcorporatie passen.

We zorgen dat de animaties die wij maken de doelgroep aanspreken. Hierbij houden we altijd rekening met de huisstijl. Samen werken we aan interne en externe campagnes met een duidelijk eigen gezicht. De communicatie rondom de animatie kunnen we uiteraard ook levendig in beeld brengen door middel van pakkende illustraties.

Meer weten?

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw woningcorporatie? We inventariseren graag samen met jou de mogelijkheden. Neem contact met ons op.


Wil je met ons werken?
Heb je een vraag of een opmerking?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op!

Vragen?

Wil je teruggebeld worden op een moment dat het jou het best uitkomt? Plan dan nu een terugbelafspraak in. 

Illustraties

Naast animaties maken we ook illustraties in een groot aantal illustratiestijlen. We vertellen je graag meer.