Woningcorporaties

Woningcorporaties

Alles in beweging

Met animatie brengen wij alles in beweging. Wij maken animaties met impact. Animaties die zorgen dat dingen begrepen worden. Animaties die jouw organisatie verder brengen. En animaties die zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Animatie bij woningcorporaties

Animatie is bij uitstek geschikt om complexe zaken eenvoudig te maken. Neem bijvoorbeeld thema’s als: woningtekort, hoge energieprijzen, overlast, duurzaamheid, leefbaarheid in de wijken, veranderingen in of aan de woning? Voor woningcorporaties is het soms lastig dit eenvoudig uit te leggen aan bewoners. Uitleganimatie helpt daarbij. Middels bewegende beelden en een duidelijke voice-over wordt in korte tijd de kern van de boodschap overgebracht. Bewoners zien wat er speelt, weten waar ze iets kunnen aanvragen of zijn geïnformeerd over moeilijke onderwerpen. Wij ontwikkelen een uitleganimatie in de huisstijl van jouw organisatie. De levendige beelden kunnen ook teruggebracht worden in pakkende illustraties en ingezet worden voor posters, flyers of nieuwsbrieven. PitchParrot heeft diverse animaties gemaakt voor woningcorporaties, waarvan in dit document voorbeelden zijn te vinden. Animaties gericht op bewoners en processen. Wat moet ik doen bij overlast? Ik begrijp dat ik een nieuwe keuken krijg? Welke keuze heb ik? Hoe zit de huurverhoging in elkaar? Of wat kan er allemaal in het klantenportaal? Ondertiteling is geen probleem. Er zijn daarnaast voice-overs beschikbaar in meer dan 20 talen.

Narrowcasting

Maak je gebruik van narrowcasting in jouw organisatie? De schermen in gangen en algemene gebruiksruimtes voorzien we van animaties in de huisstijl van jouw organisatie waarbij we inspelen op actuele onderwerpen.

Wil je met ons werken? Heb je een vraag of een opmerking?​

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!