Portfolio - PitchParrot animaties
Portfolio - PitchParrot animaties
Portfolio - PitchParrot animaties
Portfolio - PitchParrot animaties
Portfolio - PitchParrot animaties

Animatie Portfolio

Onderstaand vind je een greep uit de door PitchParrot gemaakte 2D (uitleg)animaties. Veel van onze animaties worden gebruikt voor interne communicatie en bevatten dus vertrouwelijke informatie. 

Deze animaties vind je uiteraard niet terug in het portfolio. Wil je meer weten over de inzet van animatie voor bijvoorbeeld reorganisaties, HR, ziekteverzuim of ter ondersteuning van de IT desk of klantenservice?

Neem dan contact met ons op.

Illustratie - PitchParrot

Animatie voor interne en externe communicatie

PitchParrot animaties worden niet alleen ingezet voor externe communicatie doeleinden. Ook binnen organisaties zijn animaties een krachtig medium om informatie op eenduidige, overtuigende en doeltreffende wijze over te brengen. Ins ons portfolio vind je een grote diversiteit aan animatiestijlen en onderwerpen.

Denk hierbij aan HR of recruitmentprocessen, toelichting bij veel gestelde vragen binnen organisaties, ter ondersteuning van de (interne)helpdesk of het Klant Contact Centrum (KCC), bij het inzichtelijk maken van reorganisaties of het visueel maken van klant- en patiëntreizen. Met animatie kom je snel tot de kern.

Wil je weten wat animatie voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Wil je teruggebeld worden op een moment dat het jou het best uitkomt? Plan dan nu een terugbelafspraak in. 

Illustraties

Naast animaties maken we ook illustraties in een groot aantal illustratiestijlen. We vertellen je graag meer.