Kerst is dichterbij dan je denkt!

Nog minder dan een half jaar en we staan weer gezellig met z’n allen op de kerstborrel. Wil jij jouw bedrijf of organisatie op een originele manier fijne feestdagen wensen? Denk dan eens aan een kerstanimatie, kerstlogo, kerststicker, of kerstkaart!

Kerstanimatie

Verras je medewerkers en klanten met een toffe kerstanimatie! Vertel wat ze voor je hebben betekend dit jaar en spreek je waardering uit! Laat weten waarom 2022 zo’n ongelofelijk jaar is geweest en deel dit op een originele manier! Met behulp van animatie toveren we jouw bedrijf om in de kerstsferen en maakt jouw kerstwens de impact die het verdient.

Kerstlogo

Kantoor mooi ingericht met een kerstboom en andere tierelantijnen? Maar je corporate branding kan nog wel een kleine kerst-boost gebruiken? Wij maken jouw bedrijfslogo he-le-maal kerstig! Met een kleine twist aan je huidige logo maken we jouw logo helemaal in orde voor je website, drukwerk en andere uitingen!

Kerstkaart

Hoe leuk is het om tegenwoordig nog post te krijgen?! Verras je medewerkers en klanten met een leuke kerstkaart! Voeg ‘m bijvoorbeeld toe aan dat kerstpakket dat je gaat uitdelen, of stuur ‘m op! Ook super leuk in combinatie met onze kerstanimatie.

Kerststicker

Gebruik jij Whatsapp voor je klantcontact en klantenservice? Wij helpen jou je Whatsapp contact nog feestelijker maken met onze kerststickers! Helemaal in jouw huisstijl en naar jouw wens. 

 

Dus. Wil jij er ook warmpjes bij zitten deze winter? Neem dan contact met ons op en geef jouw kerstcommunicatie de aandacht die het nodig heeft!

 

stickers!