Animatiestijlen - PitchParrot animaties
Animatiestijlen - PitchParrot animaties
Animatiestijlen - PitchParrot animaties
Handgetekende Illustraties - PitchParrot animaties
Animatiestijlen - PitchParrot animaties

Illustraties laten maken?

Naast professionele animaties maken wij uiteraard ook illustraties. Van losse afbeeldingen tot complete praatplaten. Ons team van illustratoren is gewend om in verschillende illustratiestijlen te kunnen werken.

Ben je op zoek naar een illustrator? Wil je een persoonlijke illustratie laten maken of juist illustraties voor jouw organisatie?

Onze animaties geven een goed beeld van wat er met illustratie mogelijk is. Illustraties kunnen niet alleen worden ingezet ter verfraaiing van een website, jaarverslagen, onderzoekrapporten of promotiemateriaal maar juist ook ter verduidelijking of ondersteuning van de inhoud. Onze illustraties zijn daarom ook geen platte platen maar afbeeldingen die het bekijken waard zijn.

Of het nu gaat om een vrolijke cartoon of een duidelijke uitleg wij zorgen voor een passende serie illustraties. Ook denken we graag mee hoe onze illustraties onderdeel kunnen vormen van jouw huisstijl. Brainstormen over de inzet van illustraties binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

De kosten van het laten maken van illustraties worden bepaald door een aantal factoren. Denk hierbij aan complexiteit van het beeld, de illustratiestijl en de detaillering. Om je een goede prijs te kunnen geven kun je het best even contact met ons opnemen.

Samen inventariseren we dan jouw wensen en zorgen we voor een passend voorstel.

Één beeld meer dan duizend woorden

Het is inmiddels een beetje een dooddoener maar één beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Illustraties kunnen heel veel verduidelijken. Maar met een goede illustratie kun je ook emotie overbrengen of informatie ondersteunen.

Wij maken illustraties voor vrijwel ieder doel. Op basis van jouw briefing en ideeën kunnen we vaak rap aan de slag. Met het eindresultaat kun je je doelgroep verrassen. Een leuke bijkomstigheid bij gebruik van goede illustraties online is dat zoekmachines je belonen met betere vindbaarheid.

Briefing, Schets, bespreken, aanpassen, afronden

Op basis van jouw briefing en nadere kennismaking gaan we aan de slag met het maken van schetsen. Bij akkoord werken we deze uit tot de finale plaat. Meerdere illustraties tegelijkertijd maken is uiteraard geen enkel probleem. 

Illustratie laten maken – kosten

Dat het schilderen van de Nachtwacht arbeidsintensiever en ingewikkelder is dan het maken van een harkpoppetje moge duidelijk zijn. De kosten van een illustratie worden door verschillende factoren bepaald. De complexiteit van de illustratie zelf of de mate van overleg die nodig is om tot een goed eindresultaat te komen zijn meestal de bepalende factoren.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we je snel duidelijkheid geven over de noodzakelijke investering. Door slim om te gaan met tijd en middelen kunnen we een voorstel doen dat past binnen het gegeven budget.
 
Wil je meer weten of heb je vragen over het laten maken van illustraties? Neem dan contact met ons op.
Illustratie laten maken

Cartoon animaties & illustratie

Bekijk hier onze cartoon animaties en lees meer over de toepassingen.

Corporate animaties & illustratie

Bekijk hier onze corporate animaties en lees meer over de toepassingen.

Cubic animaties & illustratie

Bekijk hier onze cubic animaties en lees meer over de toepassingen.

Whiteboard animaties & illustratie

Bekijk hier onze corporate animaties en lees meer over de toepassingen.

Wil je met ons werken?
Heb je een vraag of een opmerking?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op!

Briefing

Wil je illustraties laten maken? Met behulp van ons briefingsformulier hebben we binnen no-time alle informatie inzichtelijk. 

Vragen?

Wil je teruggebeld worden op een moment dat het jou het best uitkomt? Plan dan nu een terugbelafspraak in.