Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties

Bedrijfsanimatie laten maken?

Bedrijfsanimatie laten maken?

Interesse in een bedrijfsanimatie laten maken? Bij animatiebedrijf PitchParrot maken we animaties met impact. We zorgen ervoor dat jouw video professionaliteit en duidelijkheid uitstraalt.

Op deze pagina vind je alle informatie over onze bedrijfsanimaties. Verder hebben we ook: whiteboard animaties, uitleganimaties en animatie video’s.


Wat is een bedrijfsanimatie?

Een bedrijfsanimatie is een frisse, leuke en originele manier om te communiceren met bestaande klanten, nieuwe klanten en personeel. Een bedrijfsanimatie is een duidelijke video met een zakelijke (cartoon)stijl.

Bij animatiebedrijf Pitchparrot kun je een bedrijfsanimatie laten maken. Een bedrijfsanimatie is geschikt om jouw product, dienst of organisatie onder de aandacht te brengen. Binnen één of een paar minuten jouw boodschap of verhaal uitgelegd, met een glimlach!

Een bedrijfsanimatie kan zowel voor interne als externe doeleinden gebruikt worden. Je kunt ze overal voor gebruiken. Breng elk idee telkens op de beste manier over. Met een vleugje humor verduidelijken we processen, producten en diensten. Helemaal geproduceerd naar jouw wensen en vanuit jouw script gemaakt.

Samen met een professioneel team van animatoren, geluidsspecialisten en voice-overs zorgen we voor een bedrijfsanimatie die staat.


Waarvoor gebruik je een bedrijfsanimatie?

Bedrijfsanimaties worden gebruikt voor bijvoorbeeld pitches, promoties, verdediging of verduidelijking van beleid naar medewerkers en belanghebbenden. Een bedrijfsanimatie kan ook dienen als kick-off voor een project of campagne of als middel om nieuwe medewerkers de weg te wijzen tijdens het onboarding proces.

Animaties worden gemiddeld binnen 10 werkdagen opgeleverd, uiteraard is het mogelijk om meerdere animaties in één keer af te nemen of gebruik te maken van een van onze animatie abonnementen. Wij maken de bedrijfsanimatie op basis van een door jou geschreven script. Een selectie van de door ons gemaakte animaties kun je vinden in ons portfolio.


Waarom een bedrijfsanimatie professionaliteit uitstraalt

Wanneer je interesse hebt in een animatie video moet je weten wat de impact van een video op jouw bedrijf heeft. Een bedrijfsanimatie straalt professionaliteit uit. Er is een duidelijk, kort en beeldende uitleg van een proces of het gehele bedrijf.

Hierdoor weet de kijker direct waar jouw bedrijf voor staat en wat deze kan verwachten. Hiermee overtref je de concurrentie. Zodra de klant op een webpagina van de concurrent komt, moet deze een lap tekst doorlezen om de hoofdboodschap te begrijpen.

Onderscheid jezelf van de concurrentie en wees duidelijk naar de bezoeker toe; laat een bedrijfsanimatie maken!


Bedrijfsanimatie door animatiebedrijf PitchParrot

Leuk! Je hebt interesse in een bedrijfsanimatie, en nu?

Allereerst vul je ons contactformulier onderaan deze pagina in. Je laat kort weten wat de bedoeling is voor jouw bedrijfsanimatie.

Zodra ons animatiebedrijf jouw aanvraag heeft ontvangen sturen we je een e-mail met meer informatie omtrent het proces en wat we van je verwachten. Om het niet té spannend te houden omschrijven we hier kort het proces van ons animatiebedrijf voor je:


Het script

Het belangrijkste onderdeel van jouw bedrijfsanimatie; het script! Voor de lengte van het script gebruiken we een formule: 120 woorden voice-over script staat voor één minuut animatie.

Zorg ervoor dat jouw script duidelijk is geformuleerd zonder overbodige extra’s. Daarnaast moet jouw script duidelijk zijn voor de kijker. Probeer jargon en komma’s dus te vermijden. Gebruik spreektaal!

Kom je er echt niet uit? Geen zorgen, we helpen je!


Opdrachtformulier

Nadat jouw script is goedgekeurd door alle partijen ontvang je van ons het opdrachtformulier. In dit opdrachtformulier staan een aantal belangrijke zaken. Denk hierbij aan contactgegevens, huisstijlkenmerken, script, omschrijving van de voice-over en facturatiegegevens.


Voice-over stemsamples kiezen

Op basis van de ingevulde gegevens in het opdrachtformulier krijg je van ons een aantal stemsamples van verschillende stemacteurs. Deze stemsamples bestaan uit enkele fragmenten. We vragen je om op basis van deze stemsamples een keuze te maken uit de stemacteurs.

Als je de keuze hebt gemaakt zetten wij het voor je op het opdrachtformulier.


Tijdens de productie

Tijdens deze periode nemen wij geen contact meer met je op. Ons team is hard voor je aan het werk, zodat we een professioneel resultaat kunnen opleverren!

De informatie die we van je hebben gekregen via het opdrachtformulier is voor ons team voldoende om een krachtige animatie te kunnen maken.


Verschillende animatiestijlen

Een bedrijfsanimatie laten maken biedt veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende animatiestijlen. De stijl bepaal jij!

De verschillende animatiestijlen die PitchParrot hanteert lopen uiteen van clean tot whiteboard. Hieronder een kort overzicht van de verschillende soorten stijlen:


Cartoon

Deze informele animatiestijl heeft vaak een dosis gezonde humor. We zorgen dat zware onderwerpen luchtig worden gebracht, duidelijkheid staat voorop!


Corporate

Deze semi-informele animatiestijl wordt het meest gekozen bij een bedrijfsanimatie. Iets strakker dan cartoon, maar nog wel met een knipoog.


Cubic

Een animatiestijl waarbij parallel perspectief centraal staat. Met deze stijl vestig je alle aandacht op fysieke producten en hun uitwerking.


Clean

Deze schone animatiestijl is recht voor z’n raap. Ideaal voor het weergeven van processen, omdat deze stijl erg grafisch en eenduidig is. Functionaliteit staat voorop.


Whiteboard

Net zoals op het schoolbord. Vlot en tot in detail getekend met kleine bewegingen. Perfect voor iedere uitleg! Weet jij al welke het wordt?

Klik hier voor meer informatie en voorbeelden van onze animatiestijlen.


Wat kost een bedrijfsanimatie?

De kosten van een bedrijfsanimatie lopen erg uiteen. Er zijn verschillende bepalende factoren die komen kijken bij het berekenen van de prijs van een bedrijfsanimatie.

De lengte van de bedrijfsanimatie bepalend. Wil je bijvoorbeeld een bedrijfsanimatie laten maken van 1 minuut of 3 minuten? Dit is afhankelijk van het script. Wanneer je een langer script hebt zijn de kosten logischerwijs wat hoger. Een script van 120 woorden levert een animatie van ongeveer 1 minuut op.

Om een duidelijk beeld te krijgen van hoeveel  een bedrijfsanimatie kost, vul ons contactformulier in. We nemen vaak binnen één uur contact met je op!


Meerdere animaties laten maken?

Het kost veel tijd en moeite om een goede contentstrategie te ontwikkelen. Met een heel divers aanbod aan content in vrijwel iedere sector is het lastig om eruit te springen als bedrijf.

Bedrijfsanimaties of uitleganimaties zijn ideaal voor het opzetten van een effectieve strategie. Door jezelf te onderscheiden van de concurrentie kun je meer klanten winnen. Een bedrijfsanimatie wordt vrijwel altijd positief opgepakt.

Het verschil tussen een lap tekst en een animatie is enorm. Een animatiefilm resulteert vaak in 50% meer bereik en respons dan tekst of afbeeldingen. Door het inplannen van verschillende animaties in jouw content strategie zal je meer resultaat boeken dan voorheen. Vaak gaat dit hand in hand met een goed gevulde content kalender.

Indien je meerdere bedrijfsanimaties wilt laten maken kun je contact met ons opnemen. In overleg kunnen we het hele jaar vooruit plannen met bedrijfsanimaties of uitleganimaties. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep of werknemers het verhaal dat je wilt vertellen zullen begrijpen!


Veel gestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsanimatie.


Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw bedrijfsanimatie?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085-0091888!

Animatie studio PitchParrot - Alles in beweging

Met animatie brengen we alles in beweging. Van organisaties tot de dansvloer. Wij maken animaties met impact. Animaties die klanten tot kopen aanzetten. Animaties die zorgen dat dingen begrepen worden.

Animaties die zorgen voor minder wrijving en meer glans. Animaties die jouw organisatie verder brengen. Animaties die jouw pitch laten vliegen.

En animaties die zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Illustratie - PitchParrot

Wil je met ons werken?
Heb je een vraag of een opmerking?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op!

Vragen?

Wil je teruggebeld worden op een moment dat het jou het best uitkomt? Plan dan nu een terugbelafspraak in. 

Illustraties

Naast animaties maken we ook illustraties in een groot aantal illustratiestijlen. We vertellen je graag meer.