Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties

Animatiefilmpje laten maken

Een animatiefilmpje laten maken doe je bij PitchParrot! Een animatie helpt met het vertellen van jouw verhaal. Een animatiefilmpje zorgt ervoor dat jouw boodschap of verhaal duidelijk de wereld in beeld wordt gebracht. In één of meerdere minuten leggen we jouw verhaal duidelijk uit.


Animatiefilmpje laten maken bij PitchParrot

We maken animaties. Dat mag duidelijk zijn. Na 450 animaties die we inmiddels gemaakt hebben, zijn we nog steeds trots op ieder filmpje. Dat moet zo blijven.

Iedere dag geven wij onze passie en inzet om de beste animatiefilmpjes te maken. Animaties die jou én de kijker doen verbluffen!


Animatiefilms laten maken – aan de slag!

Leuk! Je wilt een animatiefilmpje laten maken. Op deze pagina leggen we een aantal dingen uit over een animatiefilms: zoals de betekenis, de kosten en verschillende stijlen.

Cartoon animatiestijl

Bekijk hier onze cartoon animaties en lees meer over de toepassingen.

Corporate animatiestijl

Bekijk hier onze corporate animaties en lees meer over de toepassingen.

Cubic animatiestijl

Bekijk hier onze cubic animaties en lees meer over de toepassingen.

Whiteboard animatie

Bekijk hier onze corporate animaties en lees meer over de toepassingen.

Soorten animaties

Voordat je alles leest over hoe je een animatie kunt laten maken gaan we eerst kijken naar de verschillende soorten animaties. We hebben er een hoop! Weet jij al welke soort animatiefilmpje het gaat worden?


Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimaties zijn animaties waarbij jouw organisatie zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht. Laat je bedrijf professioneler overkomen en straal vertrouwen uit met een bedrijfsanimatie.

Bekijk ons portfolio of lees meer over bedrijfsanimaties op onze pagina: bedrijfsanimatie laten maken.


Explanimation of uitleganimatie

Een explanimation of ookwel uitleganimatie genoemd is een korte video van vaak 1 minuut waarin een product, bedrijfsproces of service wordt uitgelegd. Je zorgt ervoor dat de wereld jouw idee, probleem of oplossing begrijpt.


Animatiefilm

Wil jij een kort verhaal vertellen die de wereld anders doet draaien? Of heb je een animatiefilm nodig van vaak onder de 3 minuten? Laat ons jouw boodschap helder de wereld in brengen!

We maken korte animatiefilms zoals alleen wij dat kunnen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over een animatiefilm laten maken.


Whiteboard animatie

Deze manier van animatie ken je vast: een snelle tekening op een leeg, wit scherm. We hebben het over whiteboard animatie. Leg een complex idee, boodschap of oplossing uit via een whiteboard animatie. 

Lees meer over whiteboard animaties laten maken.


Wat is een animatiefilmpje?

Een animatiefilmpje is een video waarin gebruik wordt gemaakt van bewegende illustraties en geluid. De verzameling van alle bewegende illustraties in combinatie met een logisch verhaal wordt een animatiefilm genoemd.

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal. Het verhaal dat je verteld moet impact maken op je doelgroep om resulaten te behalen. Zonder een duidelijke boodschap kom je niet goed over. Als je niet goed overkomt bij de doelgroep is al het harde werk al snel voor niets geweest. En dat is zonde…

Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal in beeld wordt gebracht, op een manier waar je blij van wordt. En de doelgroep ook!


Stijlen animatiefilmpjes

Als een een animatie wilt laten maken kun je kiezen uit verschillende animatie stijlen. Deze stijlen zijn helemaal afgestemd op jouw huisstijl. Daar zorgen onze illustratoren voor.

Hieronder een overzicht van de verschillende stijlen die we hanteren. Voorbeelden van de verschillende animatie stijlen laten we zien op onze pagina: animatie stijlen!


Cubic animatiefilmpje

Het lijkt een beetje op ‘nep’ 3D. Bij deze stijl van animeren wordt alle aandacht op het fysieke product gelegd. Deze stijl wordt vaak gebruikt bij procesuitleg, bouwprojecten of productielijnen.


Clean animatiefilmpjes

Een formele stijl van animeren, zonder toeters en bellen. Een enorm grafische stijl waarbij functionaliteit het meest belangrijke is.


Corporate animatiefilm

Deze stijl ligt tussen formeel en informeel in. Een semi-formele stijl. Zakelijker dan de cartoonstijl, maar toch af en toe met een knipoog. Voor technische pitches, reorganisaties of producten is dit een ideale animatie. Vaak gebruikt bij een bedrijfsanimatie.


Cartoon animatiefilms

Een informele stijl van animeren. Wij toveren een glimlach op het gezicht van de kijker, terwijl jouw boodschap helder overkomt. We zorgen ervoor dat jouw animatie op een leuke en duidelijke manier wordt opgeleverd.


Whiteboard animatie

Nog een stijl? Jazeker! Je kunt bij ons ook een whiteboard animatie laten maken. Net als op het schoolbord! Vlot met kleine bewegingen. Een leuke manier van uitleggen en erg duidelijk. Perfect voor elke uitleg!


De kosten van een animatiefilmpje

De kosten van een animatiefilmpje zijn sterk afhankelijk van verschillende onderdelen van het filmpje. Een daarvan is de lengte van de animatie. Om het overleg te beperken en zo de kosten laag te houden, werken we meestal met aangeleverde scripts. Een door jou gemaakt script dus.

Voor de lengte van het script kun je de volgende formule gebruiken: 120 woorden voice-over script staat gelijk aan ongeveer 1 minuut animatie. Je kunt het aantal minuten animatie doorgeven aan ons. We maken dan een persoonlijke offerte voor je!

Omdat de prijzen voor iedere opdracht sterk uiteen lopen vermelden we geen vaste prijs op de website. Ben je benieuwd naar wat de kosten voor jouw animatie worden? Vul dan het contactformulier in!

Animatie studio PitchParrot - Alles in beweging

Met animatie brengen we alles in beweging. Van organisaties tot de dansvloer. Wij maken animaties met impact. Animaties die klanten tot kopen aanzetten. Animaties die zorgen dat dingen begrepen worden.

Animaties die zorgen voor minder wrijving en meer glans. Animaties die jouw organisatie verder brengen. Animaties die jouw pitch laten vliegen.

En animaties die zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Illustratie - PitchParrot

Wil je met ons werken?
Heb je een vraag of een opmerking?

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op!

Vragen?

Wil je teruggebeld worden op een moment dat het jou het best uitkomt? Plan dan nu een terugbelafspraak in. 

Illustraties

Naast animaties maken we ook illustraties in een groot aantal illustratiestijlen. We vertellen je graag meer.