Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties
Bedrijfsanimatie laten maken? - PitchParrot animaties

Animatiestudio PitchParrot

Animatie laten maken?

Op zoek naar een professionele animatie studio? We helpen je graag verder! We brengen het verhaal van jouw organisatie tot leven met onze animaties.

We produceren animaties in allerlei verschillende soorten en maten. We specialiseren ons al jarenlang in het maken van perfecte pitches die je keer op keer kunt laten zien.

Doordat we al meer dan 600 animatie video’s hebben geproduceerd, kunnen we zeggen dat we beschikken over de meest ervaren animatoren en illustratoren. Dat is goed te zien aan ons werk.

In dit artikel leggen we je uit waarom animatie studio PitchParrot, de stijlen die we hanteren en de verschillende soorten animaties die we maken.

 

Waarom animatie studio PitchParrot

Bij animatie studio PitchParrot zetten we duidelijke animaties in elkaar. Met ons professionele team van animatoren, geluidstechnici en illustratoren zetten we ons in voor een geweldige video. Keer op keer.

Hieronder vind je onze showreel met animaties die we in het afgelopen jaar hebben gemaakt. Neem vooral een kijkje!

 

De aanpak van onze animatie studio

We maken met onze animatie studio veel verschillende animaties. Iedere dag weer. Daarom sommen we hier kort ons aanbod aan verschillende soorten animatie voor je op!

 

Whiteboard animatie

Een whiteboard animatie is goed geschikt om complexe ideeën voor iedereen begrijpelijk te maken. We pakken een complex idee bij kop en staart en toveren het om tot een goedlopende whiteboard animatie. Lees meer over onze whiteboard animaties op de pagina over whiteboard animatie laten maken.

 

Uitleganimatie

Een uitleganimatie, of ook wel explanimation genoemd, is een korte video van vaak minder dan 1 minuut. We leggen een nieuw bedrijfsplan, proces of idee duidelijk voor je uit in een korte animatie. Lees meer op de pagina over een uitleganimatie laten maken.

 

Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimaties zijn er voor bedrijven. Vaak in de corporate stijl vertellen we veel over een bedrijfsproces of over de (nieuwe) bedrijfsvisie. We leggen je het een en ander over onze bedrijfsanimatie graag uit op de pagina bedrijfsanimatie laten maken.

 

Animatie video

Een animatie video laten maken doe je wanneer je opzoek bent naar animatie. Voor welke reden dan ook! Kies uit één van onze animatie stijlen en neem contact met ons op. Of lees eerst meer over een animatie video laten maken!

 

Animatiefilm

Heb je een kort verhaal te vertellen? Wil je dit graag doen in de vorm van animatie? Dan is een animatiefilm van PitchParrot écht wat voor jou. We maken korte animatiefilms van ongeveer 3 minuten. Meer info? Lees meer over een animatiefilm laten maken.

 

Animatie stijlen

We werken met veel verschillende soorten stijlen animaties. We sommen ze kort voor je op:

 

Cubic

Cubic is een stijl dat bijna lijkt op 3D, maar dan ‘nep’. De aandacht wordt gelegd op het fysieke product. Hierdoor is Cubic een veel gebruikte stijl bij een productielijn, bouwproject of de uitleg van een proces.

 

Clean

Een erg ‘schone’ stijl van animaties maken. Geen gekke toeters en bellen. Het staat waar het op staat. Bij deze Clean-stijl is de belangrijkste factor functionaliteit. Dat zie je direct terug in de video.

 

Corporate

De corporate-stijl is een ‘middenmoter’. Voor de helft informeel, maar wel op een nette manier. Deze stijl is net wat professioneler of serieuzer dan de cartoon-stijl. Toch is een grapje hier ook wel op zijn plaats.

Vaak wordt deze stijl bij technische pitches of reorganisaties gebruikt. Ook kan het een nieuw product of proces op de kaart zetten. Vaak wordt de corporate-stijl gebruikt bij een bedrijfsanimatie.


Cartoon

Deze stijl van animeren is het meest informeel. En dat is ook terug te zien. We zorgen ervoor dat de animatie de kijker laat glimlachen. Telkens weer. Daarnaast is natuurlijk evenmin zo belangrijk dat de boodschap goed overkomt.

 

Whiteboard

Iedereen kent deze stijl van animatie video. In de klas vroeger tekende de leraar een tekening op het whiteboard. Nu kun jij deze manier van lesgeven ook hanteren. Alleen dan op een vluchtige, leuke manier waar iedereen blij van wordt!

Deze manier van animeren is leuk om naar te kijken en daarom geschikt voor ieder soort uitleg. Vaak wordt een whiteboard animatie gebruikt als overzicht zonder ver in detail te treden.


Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een animatie.

 

Contact

Wil je dat animatie studio PitchParrot aan de slag gaat met jouw animatie video? Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085-0091888

Animatiestudio PitchParrot
Alles in beweging

Met onze animaties brengen we alles in beweging. Van organisaties tot de dansvloer. Wij maken animaties met impact. Animaties die klanten tot kopen aanzetten. Animaties die zorgen dat dingen begrepen worden.

Animaties die zorgen voor minder wrijving. Animaties die jouw organisatie verder brengen. Animaties die jouw pitch laten vliegen. En animaties die zorgen voor een glimlach op je gezicht.

Vragen of opmerkingen?
Laat ze gerust hier achter!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan snel contact met ons op!

Overtuigd?

Heb je geen vragen meer en zet je ons het liefst nu al aan het werk? Laat jouw wensen hier achter en we nemen snel contact met je op.

Illustraties

Naast animaties maken we ook illustraties in een groot aantal illustratiestijlen. We vertellen je graag meer.